duminică, 18 august 2013

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Penny Slots online gratis

In jocul de tip pcanele Penny Slots gasiti multe simboluri de monede antice, care iti vor aduce noroc! Cu un mic budget de 150 credite, poti cistiga cu mult mai mult!
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Sporty Slot

Doar 350 de credite gratis in jocul de pacanele Sporty Slot. Dar aveti posibilitatea sa va distrati in compania diferitor tipuri de sporturi!
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Pirates Slots online

Un design foarte dragut si 2500 credite gratis te vor face sa joci in Pirates Slots mult timp! Doar apasa SPINN si incearca norocul online!
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Slot de pacanele cu pirati

Gasiti in Slot de pacanele cu pirati simbolurile comorii sau corabiei, care pot sa va aduca multe bonusuri sau jocuri gratis! Jucati in Slot de pacanele cu pirati online!
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Joaca Eggomatic gratis

Jocul de pacanele Eggomatic online va ofera de la inceput 50000 credite gratuite si maximi 50 de linii platite. numai la noi puteti sa va relaxati impreuna cu Eggomatic gratis.

joi, 15 august 2013

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Jucati Wolverine 3D gratis

Pentru toti iubitorii de jocuri online, va oferim pacanele: Wolverine 3D. Aici sunt eroi preferati din filmele si desene animate populare! Din start aveti 15000 credite, apasati doar pe "SPIN"
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Pacanele Treasure under sea

Jocul ca la aparate online: Treasure under sea are toate simbolurile de tematica acvatica. Gasiti comorile marii ascunse in jocul de pacanele: Treasure under sea gratis!
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Hot Shoot 3D gratis online!

Hot Shoot 3D are pentru jucatori 2000 credite gratis! Simbolurile de mincare si sport va ofera freespinn-uri si alte bonusuri!
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Pacanele gratis Black Gold 3D

Cum se va spune la noi: aurul negru in 3D va ofera 5000 de credite de la inceput. Savurati online jocul de tip pacanele Black Gold 3D!

luni, 12 august 2013

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Cool Bananas


Might Monkey Monkey este un simbol sălbatic
Banana este salariul împrăștia și bonus simbol de declanșare
Există simboluri de poker din acest joc, de asemenea.

Bonus: Acesta este un joc gratuit bonus de spin. Vă sunt acordate 8 rotiri gratuite pentru fiecare simbol de banane că terenurile. Aveți nevoie de cel puțin 3 pentru a declanșa bonus. Toate castigurile sunt dublate în timpul rotirilor gratuite. Puteți a retrage bonusul în timpul rotirilor gratuite.

Joc juca: Acesta este un joc drăguț. Este o privire plină de umor de la King Kong. Animă Monkey puternice de ridicare ochelarii pe frunte și sunete muzicale. Voi spune că, chiar dacă jocul este drăguț, am devenit plictisit de ea destul de repede. Bonusul nu corespund victorii ... o tendință continuă cu aceste jocuri. Este într-adevăr prea rău. Am primi bonusul de aproape imediat după prima pornire a juca acest joc.

Va prezentam un alt slot de pacanele: Monster Money. Descrierea o puteti gasi pe linkul dat!

duminică, 4 august 2013

0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Slot de pacanele: Barbary Coast


Inca de la Johnny Depp a făcut prima sa apariție în "Pirații din Caraibe" pe internet a cunoscut o adevărată potop de sloturi bazat pe tema pirat. Una dintre ele este Barbary Coast de BetSoft. Și în comparație cu Paradise Microgaming pirat acest slot este absolut convingătoare. Barbary Coast este, la fel ca toate celelalte jocuri de BetSoft, produse cu un standard foarte ridicat. Grafică, precum și de sunet și joc sunt foarte frumoase.

Rotiri gratuite, runde diferite de bonus și o rată de plată foarte bine să joace acest slot o placere care poate deveni foarte profitabile, datorită caracteristicilor sale. Barbary Coast are 5 role și 30 de linii. Pariul minim pe tur este de 0,02 monede. Bet maxim pe linie este de 5 monede - care adăuga până la 150 de monede pe rotire. Simbolurile din acest slot sunt monede de aur, cufere cu comori, cranii, butoaie, hărți de comori și o busolă. Simbolurile ar trebui să arate cu adevărat afară pentru sunt papagal, un personaj pe nume Ben Sawyer și tunuri. Papagalul este simbolul risipi de slot. Noțiuni de bază cel puțin trei papagali face până la 25 de rotiri gratuite, care, din păcate, nu poate fi prelungit.

 Dacă Ben Sawyer apare de cel puțin trei ori, Click Me Element începe. Jucatorul pur și simplu trebuie să aleagă un Click Me simbol și Ben leagăne Sawyer de și apucă-l. În acest fel credite foarte ușor obținute (viziona video). În plus, la această caracteristică există două runde de bonus foarte profitabile: Lupta rotunde și Challenge Grog. Lupta rundă începe atunci când apar trei sau mai multe simboluri, arătând Capitanul Barba Neagra. Scopul este de a câștiga o lupta sabie și salva un prizonier destul de femeie.

Răsplata a acestei runde este de credite bonus mare. Una dintre caracteristicile cele mai ridicole în orice moment, recent este provocarea grog în cazul în care jucătorul trebuie să demonstreze capacitatea sa de a bea alți pirați sub masă. Ea este declanșată o dată trei sau mai mulți lucrători apar pe role. În general BetSoft a, din nou, facut totul cu acest slot. Desigur, nu poate fi negat faptul că acest slot încearcă să profite de pe urma succesului incredibil de "Piratii din Caraibe", dar realizarea de Barbary Coast satisface în fiecare aspect. BetSoft reușit să creeze un slot pirat cu propriul său caracter, care captivează jucătorul de ore, ca urmare a numeroaselor și adesea apare caracteristici.
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Jocul de noroc: 2 Million B.C


Ca și numele sugerează deja, cu 2 Million B.C., jucătorul intră într-o țara cu mult înainte de timpul nostru. Și de a cuceri femeile din acest timp, jucatorul va avea nevoie de diamante. Scopul acestui slot este de a obține cât mai multe dintre aceste posibil folosind o mulțime de diferite jocuri bonus. Foc de tabara Symbol face ca rotiri gratuite la 2 milioane î.Hr.

Câștigurile nu sunt la fel de mare ca zbor este folosit la alte sloturi, dar cele mai multe ori ele sunt prelungite.Bankroll-ul ar trebui să crească cu siguranta timpul rotirilor gratuite. De fiecare dată când o ghindă apare pe role, omul cavernelor ruleaza pentru a aduna. După ce a adunat 3 dintre aceste atacuri tigrul-dinte. Pur și simplu l omoare! Și sac de câștiguri ...

 Bonus Diamond este declanșat, o dată trei sau mai multe diamante apar pe role. Jucatorul primeste un bonus instant în funcție de înălțimea de pariu, plus un bonus suplimentar, care poate fi jucat de către furtul de diamante de la un somn tigru sabie-dinte. Jucatorul poate folosi următoarele tactici: stealth, atac sau amuza. În funcție de decizia alta mare victorie este posibil aici (viziona video).
 2 milioane î.Hr. ar fi cu siguranta incercat. Cu atât mai mult, dacă nu știi de jocuri slot ³ de la BetSoft încă. Grafica, de sunet și de joc sunt de prima clasa, cum ar fi toate sloturile lor. Cele trei caracteristici bonus face jocul foarte distractiv și profitabile. Toate în toate, se poate spune că 2 Million B.C. este un slot care poate captiva jucătorul de ore.
0 Comments
Posted in Arrangement, Art, Business

Descriere pacanele : slot Call of Duty


Inca de la Activision a lansat prima parte din seria Call of Duty, în 2003, acest joc a devenit un mare succes, de vânzare totală mai mult de 60 de milioane de exemplare. Doar a patra parte a seriei, Call of Duty - Modern Warfare, singur vândut peste 15 milioane de exemplare și este, prin urmare, considerat a fi unul dintre cele mai de succes jocuri video din toate timpurile.

 Păstrarea aceste numere in minte, nu este de mirare că Cryptologic cumpărat licența de a produce o adaptare fantă a celebrului shooter ego-ul. Așteptările de fani au fost extrem de ridicat și adaptarea de către Cryptologic poate trăi cu siguranță până la ele. Sunetul de joc a fost copiat, grafica sunt uimitoare și o mulțime de elemente diferite păstra jucătorul a amintit de celebrul joc de acțiune. Unul dintre ele fiind simbolul aleatorie explozivă, care este o grenada explodeaza pe unul dintre role, creând astfel victorii mari pentru jucător. Uneori, un soldat ruleaza trecut rolele și pune o grenadă.

Acest amestec de elemente de fotografiere ego si video slot face acest slot extrem de distractiv și plin de acțiune. Call of Duty 4 oferă 5 role și 25 de linii. Valoarea monedelor variază între 0.01 dolari și $ 20 - adăugarea de până la un maxim de 500 dolari pe rotire. Maxim de victorie este de 5.000 de monede (100.000 dolari). Wild Soldatul este un simbol sălbatic de Call of Duty 4. El îl înlocuiește orice alt simbol cu ​​excepția simbolului scatter și produce unele combinații câștigătoare foarte frumos, mai ales ca câștigurile cu acest simbol sunt întotdeauna dublat. Call of Duty logo-ul este un simbol scatter acestui slot. În cazul în care apare cel puțin de trei ori pe o singură rotire, jocul bonus este declanșată.

După ce a ajuns la jocul bonus, în primul rând, jucătorul trebuie să lupte pentru rotiri gratuite și multiplicatori. Acest lucru se face prin împușcare în jos cat mai multi inamici posibil din punct de vedere shooter ego-ul. Fiecare hit acordă o la patru rotiri gratuite. Dacă jucătorul reușește să lovit cinci obiective într-un rând, atacul aerian este lansat și multiplicatorul de rotiri gratuite este ridicat ori 5 (viziona video).

 În general, adaptarea de Call of Duty 4 - Modern Warfare satisface pe deplin extinde. Slot oferă o mulțime de similitudini cu foarte mare succes shooter ego-ul și este plin de acțiune. Cele mai multe dintre toate sansele de castig sunt foarte satisfăcătoare și numai aceasta ar trebui să fie un motiv suficient, pentru a da acest slot o încercare la unul din cazinouri online, menționat mai jos.

    Blogger news

    Blogroll

    About