duminică, 4 august 2013

Descriere pacanele : slot Call of Duty


Inca de la Activision a lansat prima parte din seria Call of Duty, în 2003, acest joc a devenit un mare succes, de vânzare totală mai mult de 60 de milioane de exemplare. Doar a patra parte a seriei, Call of Duty - Modern Warfare, singur vândut peste 15 milioane de exemplare și este, prin urmare, considerat a fi unul dintre cele mai de succes jocuri video din toate timpurile.

 Păstrarea aceste numere in minte, nu este de mirare că Cryptologic cumpărat licența de a produce o adaptare fantă a celebrului shooter ego-ul. Așteptările de fani au fost extrem de ridicat și adaptarea de către Cryptologic poate trăi cu siguranță până la ele. Sunetul de joc a fost copiat, grafica sunt uimitoare și o mulțime de elemente diferite păstra jucătorul a amintit de celebrul joc de acțiune. Unul dintre ele fiind simbolul aleatorie explozivă, care este o grenada explodeaza pe unul dintre role, creând astfel victorii mari pentru jucător. Uneori, un soldat ruleaza trecut rolele și pune o grenadă.

Acest amestec de elemente de fotografiere ego si video slot face acest slot extrem de distractiv și plin de acțiune. Call of Duty 4 oferă 5 role și 25 de linii. Valoarea monedelor variază între 0.01 dolari și $ 20 - adăugarea de până la un maxim de 500 dolari pe rotire. Maxim de victorie este de 5.000 de monede (100.000 dolari). Wild Soldatul este un simbol sălbatic de Call of Duty 4. El îl înlocuiește orice alt simbol cu ​​excepția simbolului scatter și produce unele combinații câștigătoare foarte frumos, mai ales ca câștigurile cu acest simbol sunt întotdeauna dublat. Call of Duty logo-ul este un simbol scatter acestui slot. În cazul în care apare cel puțin de trei ori pe o singură rotire, jocul bonus este declanșată.

După ce a ajuns la jocul bonus, în primul rând, jucătorul trebuie să lupte pentru rotiri gratuite și multiplicatori. Acest lucru se face prin împușcare în jos cat mai multi inamici posibil din punct de vedere shooter ego-ul. Fiecare hit acordă o la patru rotiri gratuite. Dacă jucătorul reușește să lovit cinci obiective într-un rând, atacul aerian este lansat și multiplicatorul de rotiri gratuite este ridicat ori 5 (viziona video).

 În general, adaptarea de Call of Duty 4 - Modern Warfare satisface pe deplin extinde. Slot oferă o mulțime de similitudini cu foarte mare succes shooter ego-ul și este plin de acțiune. Cele mai multe dintre toate sansele de castig sunt foarte satisfăcătoare și numai aceasta ar trebui să fie un motiv suficient, pentru a da acest slot o încercare la unul din cazinouri online, menționat mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

    Blogger news

    Blogroll

    About