duminică, 4 august 2013

Jocul de noroc: 2 Million B.C


Ca și numele sugerează deja, cu 2 Million B.C., jucătorul intră într-o țara cu mult înainte de timpul nostru. Și de a cuceri femeile din acest timp, jucatorul va avea nevoie de diamante. Scopul acestui slot este de a obține cât mai multe dintre aceste posibil folosind o mulțime de diferite jocuri bonus. Foc de tabara Symbol face ca rotiri gratuite la 2 milioane î.Hr.

Câștigurile nu sunt la fel de mare ca zbor este folosit la alte sloturi, dar cele mai multe ori ele sunt prelungite.Bankroll-ul ar trebui să crească cu siguranta timpul rotirilor gratuite. De fiecare dată când o ghindă apare pe role, omul cavernelor ruleaza pentru a aduna. După ce a adunat 3 dintre aceste atacuri tigrul-dinte. Pur și simplu l omoare! Și sac de câștiguri ...

 Bonus Diamond este declanșat, o dată trei sau mai multe diamante apar pe role. Jucatorul primeste un bonus instant în funcție de înălțimea de pariu, plus un bonus suplimentar, care poate fi jucat de către furtul de diamante de la un somn tigru sabie-dinte. Jucatorul poate folosi următoarele tactici: stealth, atac sau amuza. În funcție de decizia alta mare victorie este posibil aici (viziona video).
 2 milioane î.Hr. ar fi cu siguranta incercat. Cu atât mai mult, dacă nu știi de jocuri slot ³ de la BetSoft încă. Grafica, de sunet și de joc sunt de prima clasa, cum ar fi toate sloturile lor. Cele trei caracteristici bonus face jocul foarte distractiv și profitabile. Toate în toate, se poate spune că 2 Million B.C. este un slot care poate captiva jucătorul de ore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

    Blogger news

    Blogroll

    About