duminică, 4 august 2013

Slot de pacanele: Barbary Coast


Inca de la Johnny Depp a făcut prima sa apariție în "Pirații din Caraibe" pe internet a cunoscut o adevărată potop de sloturi bazat pe tema pirat. Una dintre ele este Barbary Coast de BetSoft. Și în comparație cu Paradise Microgaming pirat acest slot este absolut convingătoare. Barbary Coast este, la fel ca toate celelalte jocuri de BetSoft, produse cu un standard foarte ridicat. Grafică, precum și de sunet și joc sunt foarte frumoase.

Rotiri gratuite, runde diferite de bonus și o rată de plată foarte bine să joace acest slot o placere care poate deveni foarte profitabile, datorită caracteristicilor sale. Barbary Coast are 5 role și 30 de linii. Pariul minim pe tur este de 0,02 monede. Bet maxim pe linie este de 5 monede - care adăuga până la 150 de monede pe rotire. Simbolurile din acest slot sunt monede de aur, cufere cu comori, cranii, butoaie, hărți de comori și o busolă. Simbolurile ar trebui să arate cu adevărat afară pentru sunt papagal, un personaj pe nume Ben Sawyer și tunuri. Papagalul este simbolul risipi de slot. Noțiuni de bază cel puțin trei papagali face până la 25 de rotiri gratuite, care, din păcate, nu poate fi prelungit.

 Dacă Ben Sawyer apare de cel puțin trei ori, Click Me Element începe. Jucatorul pur și simplu trebuie să aleagă un Click Me simbol și Ben leagăne Sawyer de și apucă-l. În acest fel credite foarte ușor obținute (viziona video). În plus, la această caracteristică există două runde de bonus foarte profitabile: Lupta rotunde și Challenge Grog. Lupta rundă începe atunci când apar trei sau mai multe simboluri, arătând Capitanul Barba Neagra. Scopul este de a câștiga o lupta sabie și salva un prizonier destul de femeie.

Răsplata a acestei runde este de credite bonus mare. Una dintre caracteristicile cele mai ridicole în orice moment, recent este provocarea grog în cazul în care jucătorul trebuie să demonstreze capacitatea sa de a bea alți pirați sub masă. Ea este declanșată o dată trei sau mai mulți lucrători apar pe role. În general BetSoft a, din nou, facut totul cu acest slot. Desigur, nu poate fi negat faptul că acest slot încearcă să profite de pe urma succesului incredibil de "Piratii din Caraibe", dar realizarea de Barbary Coast satisface în fiecare aspect. BetSoft reușit să creeze un slot pirat cu propriul său caracter, care captivează jucătorul de ore, ca urmare a numeroaselor și adesea apare caracteristici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

    Blogger news

    Blogroll

    About